Yritys

Varastomaailma tarjoaa kaikki korkealaatuisen varaston, tuotantotilan, työpajan, arkiston tai pukuhuoneen tarvitsemat tuotteet

Varastomaailma (Laomaailm AS) on Viron pääomaan perustuva yritys, jonka päätoimiala on varastohyllyjen, varastokalusteiden ja -laitteiden myynti ja asennus. Olemme toimineet jatkuvasti kasvavalla credit reiting AAAmenestyksellä jo vuodesta 1994. Olemme luotettava kumppani, jonka avulla edistät liiketoimintaasi. Tarkista yrityksemme maksukäyttäytäminen sekä luotettavuus Viron luottotietopalvelujen sivulta.

Tuotteisiimme kuuluvat hyllyt, peltikaapit, trukit, pinoajat, kärryt, vaunut, teollisuuskalusteet ja eri tarvikkeet PVC-verhoista aina varasto- ja työkalulaatikoihin saakka. Kaikki tuotteet saat tilata nyt helposti verkkokaupastamme.

Ei ole kahta samanlaista varastoa eikä tuotantotilaa, ja jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaisia. Varasto- ja teollisuustilojen asianmukainen sisustaminen kannattaa antaa asiantuntijan tehtäväksi, joka antaa varasto- ja tuotantotilojen odotusten ja tarpeiden mukaisen toimivuuden varmistamiseksi tarvittavat suositukset – millaisia hyllyjärjestelmiä tulisi käyttää, miten kuljetusreitit on rakennettava yms.

Varastomaailman asiantuntijat, jotka neuvottelevat tarvittaessa arkkitehtien ja insinöörien kanssa, tarjoavat juuri teille räätälöidyn optimaalisen ratkaisun. Oikein valittuja hyllyjärjestelmiä, välitasoja, kuljetus- ja nostolaitteita yhdistävä kokonaisratkaisu mahdollistaa tavaroiden tehokkaan varastoinnin pienelläkin alueella. Tämän ansiosta lyhenevät välimatkat ja kasvaa työprosessien nopeus. Mitä aikaisemmassa suunnittelu- ja rakennusvaiheessa otatte meihin yhteyttä, sitä järkevämmän ratkaisun pystymme tarjoamaan.

Palveluihimme kuuluvat mm. kokonaisratkaisut – sisäisen logistiikan suunnittelusta aina asennuksiin saakka sekä trukkien ja nostimien huolto-, korjaus- sekä vuokrauspalvelut

Olemme varastojen, tuotantotilojen ja konepajojen, arkistojen ja pukuhuoneiden optimaalisten sisustusratkaisujen tuottaja. Varastomaailman tuotevalikoimaan kuuluvat myös trukit, pinoajat, sähkö- ja käsikäyttöiset haarukkavaunut, tarjoamme myös muita varasto- ja tuotantolaitteita mm. pakkauskoneita, varastovaakoja, tavarahissejä, saksinostolavoja yms.

Varastotilojen epätehokas käyttö aiheuttaa suuria kustannuksia. Asiakkaiden tarpeet muuttuvat ja joskus syntyy myös hyllyjärjestelmien ja teknisten laitteiden uusimisen tarve. Usein löytyy myös olemassa olevien ratkaisujen muuttamis- ja parantamismahdollisuus. Suosittu ratkaisu on varastoalueen hyötypinta-alan laajentaminen välitasojen ja kerrosvarastojen avulla.