Vaunut ja kontit

Varasto1 (kahvelkärud)
Varasto1 (käärkahvelkärud)
Varasto1 (kaaluga kärud)
Varasto1 (el. kahvelkärud)
Varasto1 (maastiku siirdajad ja virnastajad)
Varasto1 (käärtõste-platvormkärud)
Varasto1 (platvormkärud)
Varasto1 (nokk-kärud)
Varasto1 (spetsiaalkärud)

Haarukkavaunut
Haarukkavaunu LiftStar WH30-IIS, 1150 x 520 mm, 2500 kg

Haarukkavaunu on korvaamaton apulainen varastossa, tuotannossa, kaupassa ja muualla. Haarukkavaunuja käytetään yleensä matalaintensiivisissä töissä sekä paikoissa, joihin moottorikäyttöiset nostolaitteet eivät mahdu. Tällä korvaamattomalla työvälineellä on monta nimitystä – haarukkatrukki, lavakärry, pinkkari, käsitrukki, pumppukärry, käsikäyttöinen haarukkavaunu, rokla, hand pallet truck (englanniksi), гидравлическая вилочная тележка (venäjäksi), kahvelkäru (viroksi), Rocla, jne.varasto1.fi/varastokalusteet/vaunut-ja-kontit/saksihaarukkavaunut/

Saksihaarukkavaunut
Saksihaarukkavaunu Pramac HX10E

Saksihaarukkavaunu on erinomainen työväline lavojen käsittelemiseen työpaikalla. Haarukoita voidaan helposti nostaa/laskea tarvittavalle korkeudelle sekä vähentää lastaus- ja purkaustöiden yhteydessä operaattoriin kohdistuvaa fyysistä rasitusta.  Saksinostinta voidaan käyttää korkeussääteisenä työpöytänä konepajoissa, asennuspöytänä tuotannossa, kokoamis- ja pakkauspöytänä tuotantolinjojen yhteydessä jne.  Tarjoamme sekä käsi- että sähkökäyttöisiä malleja. Sähkökäyttöiseen saksinostimeen voidaan asentaa myös valosilmä / korkeussäädin, joka pitää automaattisesti haarukat määrätyllä korkeudella.

 

Vaakavaunut
Vaakavaunu LiftStar WH-20ES

Vaa´alla varustettu haarukkavaunu säästää aikaa ja vaivaa, sillä tarjoaa yritykselle mahdollisuuden punnita kuormalavoja ja kontteja jo varastointi- ja kuljetusvaiheessa. Tarkan punnitustuloksen varmistamiseksi vaunussa on 4 vaakakomponenttia. Vaa´alla varustettua haarukkavaunua voidaan käyttää myös tavallisena trukkina. Valikoimassamme on käsikäyttöisiä vaa´allisia haarukkavaunuja, joiden nosto- ja punnituskapasiteetti on 2000 ja 2500 kg. Tarjoamme erihintaisia malleja eri vaaitustarkkuudella (toleranssi ± 1%…0,05%).

Akkukäytöiset lavansiirtovaunut

Lavansiirtovaunu Pramac QX20 PLavansiirtovaunu LiftStar WP17-15

Sähkömoottorilla nostettava ja siirrettävä haarukkavaunu eli siirtovaunu (nimitetään myös lavansiirtäjäksi) helpottaa ja tehostaa varastotyötä sekä on ergonomisesti käyttäjäystävällinen. Lavansiirtovaunut ovat tarkoitettu lavan vaakasuoraa siirtämistä, lastaus- ja purkaustöitä sekä tilauksen keräilyä varten.  Valikoimassamme on sekä kävellen käytettäviä että seisten ajettavia versioita.

 

Pinoamisvaunut ja lavansiirtäjät maastokäyttöön

Akkukäyttöinen pinoamisvaunu maastokäyttöön Conhersa ET-1000

Akkukäyttöinen lavansiirtäjä maastokäyttöön Conhersa EPT-2 x 500 DC

 

Tavallisella haarukkavaunulla ei ole mahdollista liikkua epätasaisessa maastossa, mutta suurilla pyörillä varustetut maastokärryt ja -pinoajat tekevät sen helposti. Nämä kärryt ovat korvaamattomia apulaisia rakennus-, maantalous- yms. töissä silloin, kun toimitaan epätasaisella pinnalla. Tarjoamme sekä käsi- että sähkökäyttöisiä maastokärryjä ja -pinoajia.

Lavavaunut

Lava- eli kuljetusvaunut (käytetään myös nimitystä tavarakärry, varastovaunu, pakettivaunu, hyllyvaunu) on tarkoitettu painavien ja suurikokoisten tavaroiden kuljettamiseen kaupoissa, varastoissa, ruokaloissa, konttoreissa ym. Lavavaunujen kantavuus on enintään 500 kg. Vaunuja voi tilata myös erikoistarpeiden mukaan.

Lavavaunu kolmella tasolla

Tuotevalikoimasta löytyy yksitasoisia, kaksitasoisia, monitasoisia vaunuja eli hyllyvaunuja. Tarjoamme myös kokoontaitettavia lavavaunuja, joita on helppo kuljettaa esim. auton tavaratilassa. Tarjoamme myös laidallisia yksitasoisia lavavaunuja, laitojen korkeus 200 ja 400 mm. Suurten pyörien ansiosta lavavaunuja voidaan käyttää hyvin epätasoisilla pinnoilla, kynnykset eivät ole esteenä.

 

 

Nostovaunut

Nostovaunu hydraulinen jalkapumpulla PL ... LB

Vakaa ja helposti käsiteltävä nostovaunu (jota tunnetaan myös nimellä saksinostovaunu, käsin nostettava työpöytä, saksinostopöytä, hydraulinen nostovaunu, nostolavavaunu hydraulisella jalkapumpulla).  Soveltuu erinomaisesti korkeussäädettäväksi työpöydäksi, apupöydäksi tai tilapäiseksi kuljetusvaunuksi. Hydraulisilla vaunuilla korkeussäätö tapahtuu jalkapumpulla.

Nokka-kärryt

nokkakärry

Nokkakärry eli pakettikärry taikka varastokärry on tarkoitettu pienpakkausten kuljettamiseen. Pakettikärry soveltuu käytettäväksi epätasaisilla ja pehmeillä pinnoilla.  Nokkakärry helpottaa ja nopeuttaa pienpakkausten siirtoa. Laomaailman tarjottavien nokkakärryjen kantavuus on enintään 300 kg.
Tuotevalikoimasta löytyy:
1. Vakionokalla varustettuja kärryjä.
2. Kokoontaitettavalla lisänokalla varustettuja kärryjä (pituus enintään 500 mm).
3. Ns. porrasnokalla varustettuja kärryjä.
4.  Kokoontaitettavia nokkakärryjä. Kevyt ja joustava nokkakärry on helppo taittaa kokoon, jolloin se vie erittäin vähän tilaa.
5. Porraskärryjä.

ErikoiskärrytTietokoneen kaappi pyörillä WNL 310

Kuljetin PD250B

Tuotevalikoimassamme on paljon erikoistehtäviin soveltuvia kärryjä. Esimerkiksi tynnyrikärryjä, pakettikärryjä, rengaskärryjä, kannettavien tietokoneiden ja tablettien kuljettamiseen tarkoitettuja kaappi/kärryjä yms.

Rullakot

Rullakot soveltuvat bulkkituotteiden näytteille asettamiseen ja varastointiin. Ne soveltuvat erinomaisesti palvelu-, tuotanto- ja kauppa-alan kuljetustarpeisiin. Lisävarusteena voidaan asentaa tarpeen mukaan verkkotasoja ja kumikaiteita. 

Lavahäkki on puulavaan sopiva metalliverkkosäiliö, jotka auttavat hyödyntämään varastojen tilan korkeussuunnassa. Lavahäkeissä on korkeussuunnassa avattava puoliportti joka helpottaa kuormaamista.

Teollisuuspyörät

NN-seeria ratas, nailon, QRD (keerav, poldiava ja piduriga ratas)Tarjoamme eri materiaaleista valmistettuja, erikokoisia, eri kiinnityksillä varustettuja ja eri tarkoitukseen soveltuvia pyöriä.
Nokk-käru rull-laagriga ratas (1)Esimerkiksi kevyet, vahvat, kestävät ja kantavuudeltaan erinomaiset rullalaakeroidut nylonpyörät, jotka sopivat käytettäviksi tasaisilla pinnoilla. Nylon kestää hyvin vettä, öljyä, orgaanisia liuottimia ja alkaleja. Polyuretaanipyörillä on puolestaan hyvät vierintäominaisuudet, ne ovat hiljaisia ja mukavia myös epätasaisilla pinnoilla. Ne ovat kestäviä ja säilyttävät muotonsa myös staattisen varauksen jälkeen. Kestävät hyvin öljyjä, voiteluaineita ja kemikaaleja. Massiivikumipyörillä on hyvä jousto ja hiljainen kulku. Ne soveltuvat kevyiden kuormien kuljettamiseen. Ilmakumipyörät ovat pehmeitä ja niillä on helppo liikkua myös epätasaisilla pinnoilla.