Varastohyllyt

Varasto1 (kaubaalusteriiulid)
Varasto1 (kergkaubariiulid)
Varasto1 (konsoolriiulid)
Varasto1 (arhiiviriiulid)
Varasto1 (rehviriiulid)
Varasto1 (vahepõrandad)

Varastomaailma tarjoaa laajassa valikoimassa varastohyllyjä, jotka auttavat varastoimaan eripainoisia ja -mittaisia tavaroita.
Varastohyllyt: metallihyllyt eripainoisille ja -mittaisille tavaroille – vakiomalliset ja asiakkaiden erikoistarpeisiin soveltuvat varastojärjestelmät.
Varasto-, tuotanto-, autotalli-, pientavara-, arkisto- ja muut hyllyt.

Kuormalavahyllyt (käytetään myös nimityksiä lavahylly, EUR-lavahylly jne.) lisäosineen ja erivaihtoehtoineen tarjoavat ratkaisuja eri tavararyhmien varastointiin. Tarjoamme varastonne työtä helpottavia ja tehostavia sekä erikokoisten tuotteiden varastointia mahdollistavia tarvikkeita. Hyllypalkkia ja sivurunkoa yhdistävä kartiomuotoinen kiinnike helpottaa ja nopeuttaa asennusta. Hyllyn kuormituksen kasvaessa paranee myös järjestelmän vakavuus ja vahvuus. Varastomaailma tarjoaa myös varaston toiminnallisuutta parantavia merkintäjärjestelmiä ja varastolaitteita. Tämän lisäksi meillä on laaja valikoima turvasuojia.

Lavahyllyt Kuormalavahyllymme on valmistettu Pohjoismaiden SIS- laatustandardin (http://www.sis.se/) mukaisesti. Kuormalavahyllyt on runsaasti eri mahdollisuuksia tarjoava erinomainen ratkaisu:
* Hyllyt irtotavaran varastointiin
* Pylväiden ja sivujen törmäyssuojat trukkien aiheuttamien vahinkojen estämiseksi
* Turvakehykset, lavarajoittimet ja taustaverkko ihmisten kulkureittien ja tunnelien suojaamiseen
* Kaapelikelatelineet, vaakapalkit, lavalaatikot yms. erikoisratkaisut erikoiskokoisten tavaroiden varastointiin

kysy-tarjous


 

Muut erikoiskokoisten tavaroiden (pitkät kappaleet, levyt, puutavarapaketit) varastointiin käytettävät hyllyjärjestelmät: katso konsolihyllyt; pienikokoisten lavojen varastointivaihtoehdot: Syväkuormaus- tai kuormalavasiirtohyllystöt.

Pientavarahyllyt (moduulihyllyt) Metro

Pientavara- eli moduulihyllyt MetroModuulijärjestelmä maalatuista tai sinkityistä teräshyllyistä bulkkitavaran varastointiin, korkeus enintään 3000 mm ja syvyys 300, 400, 500 ja 600 mm (vakio), kantavuus enintään 200 kg / hyllytaso (vakio). Kevyille tavaroille tarkoitetut hyllyjen sinkityt komponentit kestävät hyvin kosteutta ja eritäin tehokasta kulutusta.
Maalatut moduulihyllyt soveltuvat hyvin esimerkiksi pesulavarasto-, sosiaali- ja muihin tiloihin. Mahdollista tilata erimittaisia ja -värisiä varastohyllyjä korotetulla kantavuudella.
Moduulihyllyjen pohjalta on mahdollista rakentaa mm. rengashyllyjä, kerrosvarastoja, kompakteja siirtohyllyjen ratkaisuja, niitä on mahdollista varustaa sopivanmittaisilla varastolaatikoilla, rei’itetyillä tai koristeellisilla päätyseinillä, oviosastoilla, tausta- ja sivuseinillä, hyllynjakajilla, ritilähyllyllä yms.
Isoon rengasvarastoon suosittelemme yleisiä hyllyjä tai kuormalavahyllyjen pohjalta rakennettuja erikoisia rengashyllyjä.

Hinnasto
Kokoamisohjeet

kysy-tarjous

Pulttiliitoksilla varastohylly (moduulihylly) Techno

Techno pientavarahyllyHyllyn asennuksessa käytetään pulttiliitoksia.
Hintataso matalampi, mutta asennus vie enemmän aikaa.

Hinnasto
Kokoamisohjeet

kysy-tarjous

Arkistohyllyt: kiinteät ja siirrettävät hyllyt eli liukuhyllyt

arkistohyllytArkistohyllyjä valmistetaan erikokoisina arkistossa säilytettävien asiakirjojen mitoista riippuen (hyllylevyn tarkka syvyys ja hyllyjen välisen etäisyyden tarkka säädettävyys), tavoitteena on varmistaa tilan tehokas käyttö ja parhaat säilytysolot. Yleensä käytetään vaunuilla siirrettäviä hyllystöjä eli liukuhyllyjärjestelmää. Liukuhyllyjen tarjoama tilasäästö on noin 90 %. Liukuhyllyjen käyttö:
* Arkistot (maakunta- ja valtionarkistot sekä yksityisarkistot)
* Museot
* Kirjastot
* Muut tietoja tallentavat ja säilyttävät laitokset 
Varastomaailman arkistotuotteista löytyy myös rullajakkaroita, arkistovaunuja ja pienarkistojen sisustukseen sopivia seinähyllyjä.

Ulokehyllyt pitkien tavaroiden varastointiin

ulokehyllytKonsolihyllyt on muotoiltu etenkin pitkien materiaalien ja levyjen varastointiin (metalliprofiilit, erilaiset putket, puumateriaalit, kalustelevyt, vanerilevyt yms).
Soveltuvat sekä sisä- että ulkotiloihin (pylvään päähän kiinnitettyjä konsoleja voi käyttää suojakatoksen kannattimina).
Valikoimassa on myös vakiodetaljia, mutta 70 % konsolihyllyistä valmistetaan kuitenkin asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä. Myös teidän tarpeillenne löytyy sopiva ratkaisu!
Pienien ja kevyiden listojen varastointiin sopii seiniin kiinnitettävien konsolihyllyjen ratkaisu.

kysy-tarjous

 

 

Seinähyllyt Pelly

Pelly seinä-kontolihyllyPelly-seinähyllyjä on helppo asentaa ja käyttää.
Ne käyttävät erittäin vähän tilaa ja sopivat näin ollen kaikille ja kaikkialle.
Mahdollisuus käyttää sekä koriste- että kirjahyllynä.
Kevyen mutta vahvan rakenteensa ansiosta hyllyt eivät tunnu tilassa dominoivina.
Pelly-hyllyjärjestelmä auttaa kellareiden, ruokakomeroiden, vaatesäiliöiden, työhuoneiden ja autotallien sisustuksessa.

 

Välitaso

Välitaso
Välitaso on hyvin tehokas ratkaisu lattia-alan lisäämiseksi. Järjestelmään sisältyvät portaat, kaiteet, turvaportit yms. Yhdessä kuormalavahyllyjen tai pientavarahyllyjen kanssa välitaso tarjoaa erinomaisia ratkaisuja.

Syväkuormaushylly DRIVE IN

drive in

Syväkuormaushylly soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa suuri varastointikapasiteetin tarve yhdistyy suureen lavamäärään samaa tuotetta (erityisesti tuotannossa ja kylmävarastoissa). Lavat varastoidaan peräkkäin ikään kuin monikerroksiseen umpikujaan.

DRIVE-IN- eli syväkuormaushyllyjen etuna on erittäin suuri käyttöaste yhtä pinta-alayksikköä kohti. Puutteena on ehkä se, että ensimmäisenä varastoon tuleva lava lähtee sieltä viimeisenä.

Syväkuormaushyllyt valmistetaan tavarapainon mukaan ja tarvittaessa myös erimuotoisten lavojen varastointia varten. Syväkuormaushyllyjen tilauksen yhteydessä on varmistettava myös trukkien soveltuvuus tähän hyllyjärjestelmään.
Kysy neuvoja Laomaailman nostolaiteasiantuntijalta.

kysy-tarjous

 


Kuormalavasiirtohyllystö

mobiilnemobiilne 2
Sähkökäyttöisillä vaunuilla liikkuvat kuormalavasiirtohyllyt ovat tilaa säästäviä ja tarkoituksenmukaisia silloin, kun jokainen lisäneliömetri on arvokas (kylmävarastot, kaupungin keskustassa sijaitsevat varastot) tai tilojen laajennusmahdollisuudet puuttuvat. Laomaailm tarjoaa myös kylmätiloihin soveltuvia trukkeja.

Läpivirtaus- eli First-in First-out -hyllystö tavarakäsittelyyn

fifofifo2Läpivirtaushyllystö varmistaa tuotteiden oikean kierron varastossa: lavat lähtevät varastosta samassa järjestyksessä, kun ovat tulleet.
Lavat liikkuvat painovoimalla tulopuolelta menopuolelle, liikkumisnopeutta valvovat rullakiskoihin asennetut jarrutusrullat.
Radan lopussa sijaitseva rajoitin takaa sujuvan jarrutuksen ja pitää seuraavaa lavaa paikoillaan, kunnes ensimmäinen on poistunut rivistä (katso kaavio).
Samalla periaatteella toimii myös Push-back-hyllystö. Tässä tapauksessa hyllyjen lastaus ja keräily tapahtuvat samalta puolelta. Toimii LIFO-periaatteella (Last In – First Out).