Trukit ja kuormauslaitteet

Varasto1 (manuaalsed ja poolelektrilised virnastajad)
Varasto1 (elektrilised virnastajad)
Varasto1 (vastukaalutõstukid)
Varasto1 (teenindus- ja korjetõstukid)
Varasto1 (maastiku siirdajad ja virnastajad)
Varasto1 (käärtõstelavad)
Varasto1 (rambid ja kaldteed)
Varasto1 (kahvelkärud)
Varasto1 (käärkahvelkärud)
Varasto1 (kaaluga kärud)
Varasto1 (el. kahvelkärud)
Varasto1 (käärtõste-platvormkärud)
Varasto1 (LIFTSTAR virnastajad)
Varasto1 (CROWN tõstukid)


Pinoamisvaunut ja lavansiirtäjät maastokayttöön

Tavallisella haarukkavaunulla Akkukäyttöinen pinoamisvaunu maastokäyttöönei ole mahdollista liikkua epätasaisessa maastossa, mutta suurilla pyörillä varustetut maastokärryt ja -pinoajat tekevät sen helposti. Nämä kärryt ovat korvaamattomia apulaisia rakennus-, maantalous- yms. töissä silloin, kun töitä tehdään epätasaisella pinnalla. Tarjoamme sekä käsi- että sähkökäyttöisiä maastokärryjä ja -pinoajia.

Pinoajat ja varastotrukit

Varastomaailma myy Crown-merkkisiä varastotrukkeja.

Tuotevalikoimaan kuuluvat:

1. Kävellen käytettävät pinoajat  (seisontalaudalla ja ilman);
2. Työntömastolla varustetut pinoajat.

Kävellen käytettävien pinoajien nostokyky on 1000 – 1600 kg ja nostokorkeus enintään 5230 mm.
Työntömastolla varustettujen pinoajien nostokyky on 1400 – 2000 kg ja nostokorkeus enintään 13000 mm.

Tuotevalikoimaan voi tutustua Crownin kotisivuillaVarastomaailma on Crownin nostolaitteiden virallinen edustaja Virossa.

Platvormita-järelkäidav-virnastajaPinoamisvaunu-WE2300SLükandmastiga-virnastaja

Nostopöydät

Nostopöytä-TLD-2000

eli hydraulisia työpöytiä (tunnetaan myös nimillä saksinostolava, saksinostopöytä, kuormalavanostin yms.) käytetään tuotantolinjoilla ja eri työpenkkien täyttöön/tyhjennykseen (automaattisella korkeussäätimellä); jalostusteollisuudessa painavien ja suurkokoisten tuotteiden nostamiseen työskentelykorkeudelle; kallistustoiminnolla nostopöytiä käytetään kokoonpanotöissä; Edmoliftin nostopöytiä käytetään myös tavarahisseinä ramppien vieressä ja kerrosten välissä. 10 tonnia ylittävä kantavuus tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia

Nostopöytiä valmistetaan asiakkaiden mittojen mukaisesti ja varustetaan tilaajan toivomuksesta eri lisä- ja turvalaitteilla. Vaikka vakiovalikoimassa on yli 300 mallia, noin 80% Edmoliftin hydraulisista nostopöydistä valmistetaan erikoistilauksesta.

Haarukkavaunut
Haarukkavaunu LiftStar WH30-IIS, 1150 x 520 mm, 2500 kg

Haarukkavaunu on korvaamaton apulainen varastossa, tuotannossa, kaupassa ja muualla. Haarukkavaunuja käytetään yleensä matalaintensiivisissä töissä sekä paikoissa, joihin moottorikäyttöiset nostolaitteet eivät mahdu.

Saksihaarukkavaunut

Saksihaarukkavaunu HX10E_SERIES3Saksihaarukkavaunu on erinomainen työväline lavojen käsittelemiseen työpaikalla. Haarukoita voidaan helposti nostaa/laskea määrätylle korkeudelle sekä vähentää lastaus- ja purkaustöiden yhteydessä operaattoriin kohdistuvaa fyysistä rasitusta. Saksinostinta voidaan käyttää korkeussääteisenä työpöytänä konepajoissa, asennuspöytänä tuotannossa, kokoamis- ja pakkauspöytänä tuotantolinjojen vieressä jne.  Tarjoamme sekä käsi- että sähkökäyttöisiä malleja. Sähkökäyttöiseen saksinostimeen voidaan asentaa myös valosilmä / korkeussäädin, joka pitää automaattisesti haarukat määrätyllä korkeudella.

Vaa´alla varustetut haarukkavaunut

Pramac-vaakavaunuVaa´alla varustettu haarukkavaunu säästää aikaa ja vaivaa, sillä tarjoaa yritykselle mahdollisuuden punnita kuormalavoja ja kontteja jo varastointi- ja kuljetusvaiheessa. Tarkan punnitustuloksen varmistamiseksi vaunussa on 4 vaakakomponenttia. Vaa´alla varustettua haarukkavaunua voidaan käyttää myös tavallisena haarukkatrukkina. Valikoimassamme on käsikäyttöisiä vaa´allisia haarukkavaunuja, joiden nosto- ja punnituskapasiteetti on 2000 ja 2500 kg. Tarjoamme erihintaisia malleja eri vaaitustarkkuudella (toleranssi ± 1 %…0,05 %).

Sähkökäyttöiset haarukkavaunut eli siirtovaunut

Lavansiirtovaunu Pramac QX20 PLavansiirtovaunu LiftStar WP17-15

Sähkömoottorilla nostettava ja siirrettävä haarukkavaunu eli siirtovaunu (nimitetään myös lavansiirtäjäksi) helpottaa ja tehostaa varastotyötä sekä on ergonomisesti käyttäjäystävällinen. Lavansiirtovaunut ovat tarkoitettu lavan vaakasuoraa siirtämistä, lastaus- ja purkaustöitä sekä tilauksen keräilyä varten. Valikoimassamme on sekä kävellen käytettäviä että seisten ajettavia versioita.

 

Nostovaunut

Nostovaunu hydraulinen jalkapumpulla PL ... LB

Vakaa ja helposti käsiteltävä nostovaunu (jota tunnetaan myös nimellä saksinostovaunu, käsin nostettava työpöytä, saksinostopöytä, hydraulinen nostovaunu, nostolavavaunu hydraulisella jalkapumpulla). Soveltuu erinomaisesti korkeussäädettäväksi työpöydäksi, apupöydäksi tai tilapäiseksi kuljetusvaunuksi. Hydraulisilla vaunuilla korkeussäätö tapahtuu jalkapumpulla.Akkutoiminen nostovaunu PL 500 LB EL