Peltikaapit

Varasto1 (bürookapid)
Varasto1 (spetsiaalkapid)
Varasto1 (spetsiaalkapid)
Varasto1 (failikapid)
Varasto1 (pingid, nagid)

Pukukaapit

Laadukkaat pukukaapit eroavat muista vastaavista huonolaatuisista tuotteista siten, että niissä on:

1. Hitsattu runko!
Kaikki muut kiinnitykset (niitit, ruuvit, kiinnittimet yms.) heikkenevät käytön aikana, kaappista tulee keikkuvia, ovet eivät enää sulkeudu kunnolla.

2. Valmistukseen käytettävä jäykkä lehtimetalli!
Pehmeä ja joustava lehtimetalli on halvin materiaali. Mutta korkealaatuiset kaapit valmistetaan erittäin jäykästä kylmävalssatusta teräslevystä, joka ei muuta muotoaan jopa vaativissa käyttöolosuhteissa. Varastomaailma tarjoaa korkealaatuisia pukukaappeja. Niiden oviin ei synny helposti lommoja eikä vinoutta; kaapit eivät tarvitse takuu- eikä muuta huoltoa.

3. Reiät kaapin ala- ja yläosassa:
Varmistavat erinomaisen painovoimaisen ilmanvaihdon ja estävät tunkkaisen hajun syntymistä.

4. Muut varusteet:
taso- tai viistokatto, ilmastointireiät, vaatteiden kannatinputki, ripustuskoukut, pyyhekoukku ovessa, hattuhylly, kahdella avaimella sylinterilukko ja yleinen avain. Kaapit voidaan asentaa suoraan lattialle tai tilata sokkelin, jalat, vakio- tai ulosvedettävän istuimen. Kaapit voidaan varustaa nimikylteillä ja ovinumeroilla (tarrat).

Tuotevalikoimassa on eri kaappivaihtoehtoja:

 • 300 mm:n levyiset pukukaapit: 1 x 300, 2 x 300, 3 x 300 ja 4 x 300 mm.
 • 400 mm:n levyiset pukukaapit: 1 x 400, 2 x 400 ja 3 x 400 mm.

400 mm:n levyiset pukukaapit on jaettu väliseinällä kahteen osaan – toinen puoli puhtaita ja toinen likaisia vaatteita varten.

 • Z-muotoisella ovella pukukaapit. Valikoimassa sekä 300 mm:n että 400 mm:n levyiset kaapit.
 • Naulakkokaapit päiväkotien käyttöön: 1 x 300, 2 x 300, 3 x 300 ja 4 x 300 mm. Lapsiystävälliset tavallista pukukaappia matalammat kaapit – korkeus 1350 mm, lisähyllyillä, lukitsemattomat.
 • Naulakkokaapit koulujen käyttöön: 1 x 300, 2 x 300, 3 x 300 ja 4 x 300 mm. Myös nämä kaapit ovat normaalikaappeja matalampia – korkeus 1500 mm ja niissä on lisähyllyjä.
 • Pukukaapit puolustusvoimien käyttöön. Kestävät kulmakiskolla varustetut ja paksusta teräslevystä valmistetut maastovihreäksi maalatut pukukaapit armeijakäyttöön.
 • Lämmitettävät ja ilmastoitavat pukukaapit. Erikokoiset ja -tehoiset ns. kuivauskaapit vaatteiden ja jalkineiden kuivatukseen.

Riippukansiokaapit

Vahvasta teräslevystä valmistetut keskuslukituksella varustetut tiedosto- ja kortistokaapit on tarkoitettu asiakirjojen säilyttämiseen ja suojaamiseen. Laatikot avautuvat kuulalaakereilla kulkevilla kiskoilla kokonaan. Turvallisuuden varmistamiseksi ja kaatumisen estämiseksi laatikot avautuvat vain yksi kerrallaan.
Valikoimassa oleva palonkestävä toimistokaappi on pakollinen apumies kaikissa yrityksissä, joissa halutaan arkistoida ja säilyttää yrityksen tärkeitä asiakirjoja, sopimuksia, vakuutussertifikaatteja yms. oikein.

Toimistokaapit

Metallista valmistetut hyllykaapit ja toimistokaapit. Erikokoiset, -pinnoitteiset ja -muotoiset tyylikkäät sekä käytännölliset toimistokaapit. Arkistokaapin hyllyjen korkeus on säädettävä tarkoin arkistoitavan materiaalin koon mukaan. Toimistokaappiin voidaan lisätä vaatteiden kannatinputki tai pieni turvalokero, kaappeja voi rakentaa korkeammaksi lisäämällä täysimittaisen kaapin päälle varttikorkuisen kaapin jne. Valikoimassamme on myös säilytyskaappeja, korttilokeroita suurkokoisille asiakirjoille (kartat, piirustukset yms.) ja sähköisille tallennusvälineille (CD- ja DVD-levyt).

Erikoiskaapit

 • Pyykkikaapit – pesulasta palautetut työvaatteet laitetaan sellaisiin jakokaappeihin.

Pyykki- ja keräilykaapeissa on kaksoislukitus: henkilökunnalle annetaan henkilökohtaisen laatikon avain ja pesulalle kaapin yleinen avain, joka avaa kaapin kaikki ovet (5–10 ovea).

 • Keräilykaapit – tarkoitettu pesulaan lähetettävien likaisten työvaatteiden keräämiseen.
 • Henkilökohtaiset kaapit - esineiden säilytyskaapit, 3–6 ovea kaapissa.
 • Erikoiskaapit  - ovat yleisiä kaappeja, esimerkiksi vaihtovaate- ja siivousvälinekaappeja, työvaate- ja työkalukaappeja yms.
 • Koulukaapit ja PC-kaapit - oppikirjojen lokeroilla ja latausrasialla varustettuja kaapit.
 • Lokerokaapit - yleisiin tiloihin tarkoittamia arvoesineiden turvakaapit.
 • Työkalukaapit, kemikaalikaapit
  Varastomaailma tarjoaa erikokoisia eri tavalla varustettuja työkalu- ja kemikaalikaappeja. Työkalukaappien erikoisuutena on mahdollisuus lisätä rei’itettyjä väliseiniä ja laatikoita työkalujen mukavaa asettelua varten. Kemikaalikaappien hyllyjen reunat on käännetty ylöspäin (vuodonesto), kaapissa on koneellisen ilmanvaihdon asennusvalmius.
 • Avainkaapit. Tyylikkäästi muotoilluissa teräskaapeissa on kahdella avaimella sylinterilukko. Avainkaapit 30-1170 avaimelle.

Penkit, naulakot

Vakaat ja mukavat vaatenaulakot, jotka soveltuvat eri paikkoihin. Pystyosat hitsattua ja jauhemaalattua teräsputkia. Erilliset penkit pukuhuoneisiin, vastaanotto- ja suihkutiloihin. Vakaa runko on hitsattua jauhemaalattua suorakaideputkia, istuinosa on päällystetty lakatuilla mäntylaudoilla. Valikoimassa on myös seinään taitettava penkki- ja pöytäsetti, joka sopii erinomaisesti tilanpuutteesta kärsiville kouluille ja päiväkodeille.