Tehokkaat nostolaitteet – mikä ratkaisu sopii Sinulle

Tiedät todennäköisesti varsin hyvin, kuinka suuri vaikutus on työssä käytettävillä laiteilla tuottavuuteen, tehokkuuteen ja työniloon. Vanhentuneet tai rikkoutuneet laitteet saattavat hermostuttaa kovasti, puhumattakaan huonosti toimivan laitteen vaatimasta fyysisestä ponnistuksesta. Ja vaikka laitteet toimivat hyvin, ne eivät välttämättä sovi tietyn työn luonteeseen, mikä aiheuttaa suurta ajankäyttöä. Kuljettaessa tavaroita oikeilla laitteilla teet sen nopeammin ja varmistat korkeamman tuottavuuden, mikä käy ilmi viime kädessä yrityksen voittotuloista. Tämän jälkeen on jo selvä, kuinka nopeasti suurena vaikuttava investointi maksaa itsensä takaisin..

 

Tavaroiden nopean siirtäminen kuormalavoilla

Jos Sinun on siirrettävä usein tavaroita kuormalavoilla, esimerkiksi varastosta asiakastilaan tai tuotantorakennuksesta varastoon, haarukkavaunu on erinomainen ratkaisu. Vaunun haarukat työnnetään kuormalavan alle ja siten voidaan kuljettaa jopa 3000 kiloa painavaa kuormaa. On olemassa sekä käsi- että akkukäyttöisiä haarukkavaunuja (eli lavansiirtovaunuja), ja viimeksi mainittuja pystyy käsittelemään kuka tahansa, sillä niiden käyttö ei vaadi lihasvoimaa. .

 

  •      Perinteinen haarukkavaunu sopii erinomaisesti, jos lavalla oleva painava tavara on nostettava maasta ja siirrettävä varastossa paikasta toiseen, eli kuljetusmatkat ovat lyhyitä. Tämä vaunu on korvaamaton apuväline varasto- ja kuljetustöissä, erityisesti paikoissa, joihin suuret moottorikäyttöiset nostolaitteet eivät mahdu.

 

  •     Akkukäyttöiset haarukkavaunut eli lavansiirtovaunut ovat helposti ohjattavia koneita, jotka tekevät tavaroiden siirrosta erittäin nopean ja mukavan. Niitä käytetään usein juuri tavara-autojen lastaukseen ja purkaukseen, sillä käsikäyttöisen haarukkavaunun käyttäminen saattaa olla vaikeaa ja fyysisesti rasittavaa. Akkukäyttöisen haarukkavaunun tärkein etu on se, että sähkömoottori tekee ihmisen puolesta raskaamman työn. Työstä tulee nopeampi, mukavampi ja turvallisempi, koska kone ei väsy ja toimii yhtä hyvin sekä työpäivän alussa että lopussa.

 

  •      Vaa´alla varustetut haarukkavaunut ovat tarkoitettu tilanteisiin, jolloin kuljetettaviin tavaroihin on lisättävä painolappu. Näin samalla laitteella voidaan sekä nostaa että kuljettaa ja punnita tavaraa – erinomainen ajansäästö.

 

Tavaroiden siirtäminen, hyllyihin sijoittaminen ja kerääminen

Jos päivittäisiin tehtäviisi kuuluu tavaroiden varastointi, hyllyihin sijoittaminen ja siirtäminen, tarvitset pinoamisvaunua tai trukkia – näin ulotut korkeammalle ja pidemmälle sekä jaksat nostaa enemmän tavaroita. Oikeat koneet parantavat huomattavasti työn tehokkuutta, erityisesti silloin kun tavaroiden liikkumisen nopeus vaikuttaa suoraan yrityksen menestymiseen. Neuvoja koneen valitsemiseen.

  •      Pinomaisvaunu on arvokas avustaja, jos paitsi tavaroiden siirtämistä tulee nostaa myös kuormalavoja hyllylle. Pinoamisvaunu tarvitsee vähän tilaa liikkumiseen ja mahtuu myös kapeisiin hyllyväleihin. Käsikäyttöiset ja akkunostolla pinoamisvaunut soveltuvat matalalla työkuormituksella varastoihin ja tuotannon apuvälineeksi. Päivittäiseen käyttöön sopivat taas täysin sähköisellä ohjauksen voimansiirrolla toimivat pinoamisvaunut. Sähkölaitteen hinta on hyvin edullinen käsityön tarvitsemien henkilöstökuluihin verrattuna. Valmistajasta ja mallista riippuen on saatavilla eri lisätoiminnoilla varustettuja pinoamisvaunuja – nosto ja lasku kauko-ohjaimella, ohjaustehostin, kokoontaitettava seisomataso, käsinojat yms. Pienimpiin varastoihin sopii vedettävä pinoamisvaunu. Suurempien ja koreampien varastojen yhteydessä kannattaa harkita työntömastolla varustettua pinoajaa. Usein sopii kuitenkin yhdistelmäratkaisu.

 

  •      Vastapainotrukki sopii tilanteisiin, joissa tulee nostaa, siirtää ja sijoittaa suuria määriä tavaraa sekä sisä- että ulkotiloissa. Sopiva malli on valittava työolosuhteista riippuen: akkukäyttöiset trukit sopivat sisätiloihin, kaasumoottorilla varustetut trukit sekä sisä- että ulkotiloihin ja dieselmoottorilla varustetut trukit ulkotöihin.

 

  •      Keräilytrukki on kehitetty pientavaroiden käsittelyyn, se mahdollistaa tavaran keräämisen ja kokoamisen eri hyllyiltä tai korkeapaikkatyöskentelyn. Tämä trukki on verkkomyymälöiden varastojen erinomainen apuväline, joissa tavara on pieni, mutta sitä on paljon ja se sijaitsee eri paikoissa.

Ellet ole varma, mikä nostolaite sopii yrityksellesi parhaiten, ota rohkeasti meihin yhteyttä – löydämme yhdessä ratkaisun, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi.

 

Maaliskuussa tarjoamme EP-haarukkavaunuja, pinoamisvaunuja ja keräilytrukkeja tutustumishintaan!

Vuonna 1993 toimintansa aloittanut EP Equipment on noussut yhdeksi sisälogistiikan ratkaisujen maailman huipputekijäksi. EP tarjoaa laajan valikoiman nosto- ja käsittelylaitteita, ollessaan keskittynyt sähkökäyttöisten varastotrukkien valmistukseen. Se on maailman suurin akkukäyttöisten haarukkavaunujen valmistaja, jolla on tehtaita sekä Kiinassa että USA:ssa.

EP Equipmentin visio on rakentaa yksinkertaisia, mutta tehokkaita apuvälineitä, jotka tukevat asiakkaiden päivittäisiä toimintoja järkevällä hinnalla. Erityisesti pienten varastotrukkien asiantuntijana EP Equipment on keskittynyt vähittäismyynti-, tuotanto- ja tavarakuljetusalan tarpeisiin.

Kaupungin logistiikka on nopeasti kehittyvä logistiikka-ala, joka tarvitsee uusia ja älykkäitä ratkaisuja. EP:llä on sellaiset ratkaisut jo olemassa. EP:n akkukäyttöisten haarukkavaunujen, pinoamisvaunujen ja keräilytrukkien etuna on huippulaatu, erinomainen toimivuus ja ulkomuoto sekä houkutteleva hinta.

Katso lisää EP-kampanjatuotteista TÄSTÄ!

Tostukid_1110x345-fin