Asioita, joita tulee ottaa huomioon, kun hankitaan hyllyjärjestelmiä kotiin tai työpaikalle

Jos etsit hyllyjärjestelmää kotiisi tai työpaikallesi, tarjolla on kirjaimellisesti sanottuna tuhansia vaihtoehtoja. Paikalliset rautakaupat, suuret kalustekeskukset sekä verkossa varastointijärjestelmiä myyvät erikoisliikkeet tarjoavat ratkaisujaan. Hyllyjen materiaalit, tyyli, koko ja toimivuus voi tuntua hämmentävältä, minkä vuoksi asiakkaat päätyvät joskus huonosti sopivaan ratkaisuun.

Varastomaailma on 25 vuoden ajan tarjonnut varastointiratkaisuja. Me minimoimme väärät valinnat auttamalla asiakkaita valitsemaan täydellisen hyllyjärjestelmän kotiinsa ja työpaikalleen. Hyvin koulutetut ja ammattinsa osaavat konsulttimme huolehtivat jokaisesta asiakkaasta erikseen pystyäkseen ymmärtämään heidän tarpeensa, räätälöimään ratkaisun ja saavuttamaan tavoitteen määräajassa asetetun budjetin puitteissa.

Oikean hyllyjärjestelmän valinnassa on otettava huomioon monia seikkoja, ennen kuin ostopäätös voidaan tehdä kuten muun muassa: Turvamääräykset, kokoaminen, koko ja siirrettävyys, erityistarvikkeet, painokapasiteetti ja budjetti.

 pientavarahylly-varastoon_1200x628

Turvamääräykset

Jos haluat ostaa hyllyjärjestelmän kotiin tai työpaikalle, turvallisuusseikkojen huomioiminen ja miten ne voivat vaikuttaa ostopäätökseesi on tärkeää. Lait ja määräykset takaavat, että hyllyt on valmistettu oikeista materiaaleista, rakennettu asetettujen standardien mukaisesti ja niiden tyyppi täyttää varastoinnille asetetut vaatimukset.
Esimerkiksi kaupallisissa tai teollisissa tiloissa on epätodennäköistä, että puiset, lasiset tai muoviset hyllyt täyttävät palomääräykset – kun taas Varastomaailman tarjoamat kevyet, lujat, galvanoidut hyllyt täyttävät kaikki alueelliset ja maakohtaiset rakennus- ja turvamääräykset. Tuottaja valmistaa jokaisen räätälöidyn hyllyn itse ja käyttää vain parhaita sertifioituja, joustavia teräsrullia, jotka noudattavat laatunsa ja kestävyytensä puolesta EN10204 standardeja.

 

Kokoaminen

Monet asiakkaat, erityisesti yksityiset henkilöt tekevät nopeita päätöksiä ja ostavat varastointijärjestelmän ottamatta huomioon kokoamiseen liittyviä seikkoja. Tietynlaisten hyllyjen kokoamiseen tarvitaan useita työkaluja, mutta esimerkiksi yhdessäkään Super 1-2-3 hyllyssä ei ole pultteja – eli kokoamiseen tarvitaan vain ahkeruutta ja kestävä, kuminen nuija tai vasara. Et tarvitse koskaan ruuvitalttaa tai muita työkaluja varastointijärjestelmiemme kokoamiseen.

 

Koko ja siirrettävyys

Hyllyjärjestelmien ostamisen yhteydessä on tärkeää ottaa huomioon niiden mitat ja paino. Se on erityisen tärkeää silloin, jos olet koonnut hyllyt yhteen paikkaan ja sinun purettava ja siirrettävä ne muualle kodissasi tai työpaikallasi. Jos hyllyt on koottu pienessä varastotilassa tai kaapissa, mahtuvatko ne ulos oviaukosta ilman, että ne on purettava osiin?

super123-91

Räätälöidyt lisätarvikkeet

Jos tarvitset varastointitilaa erikokoisille tavaroille kuten arkistolaatikoille, kirjoille, kompakteille levylaatikoille tai pienille osille, silloin tavallisesta rakennuskeskuksesta ostettu hyllyjärjestelmä täyttää huonosti tarpeesi. On tärkeä, että järjestelmiä voidaan mainiosti räätälöidä, ei vain erillisten hyllyjen tilan suhteen vaan myös kokoonpanon ja tavaroiden sijoituksen suhteen.

super-1-2-3-pientavarahylly-4

Painokapasiteetti

Tavallisen yksityishenkilön kohdalla hyllyjen tarve rajoittuu vaatteiden säilytyslaatikoihin, pieniin laitteisiin, puutarhatarvikkeisiin, työkaluihin, leluihin, urheilutarvikkeisiin – ja kaikkiin niihin tavaroihin, joita kerääntyy kotiin vuosien varrella. Silloin hyllyjen painokapasiteetti ei ole ongelma. Kaupallisessa, teollisessa tai myyntiympäristöissä kannattaa kuitenkin valita varastointijärjestelmä, joka kestää eripainoisia ja -kokoisia tavaroita.
Super 1-2-3 moduulihyllyjärjestelmä on monipuolinen ja täydellinen ratkaisu kevyille tavaroille. Ja mikä parasta, jokainen sarjojen järjestelmä voidaan vaihtaa ja yhdistellä varastoitavien tavaroiden mukaan.

super-1-2-3-pientavarahylly

Budjetti

Löytääkseen ihanteellisen hyllyjärjestelmän kotiin tai työpaikalle kuluttajien on otettava varastoinnin lisäksi huomioon, kuinka usein varastoituja tavaroita käytetään, niiden koko ja paino sekä kuinka paljon rahaa järjestelmän hankintaan voidaan käyttää.
Liian monet asiakkaat, joiden kanssa olemme puhuneet vuosien varrella, ovat tehneet liian nopeita päätöksiä budjetin suhteen eivätkä ole käyttäneet aikaa muunneltavan, edullisen ja kaikki tarpeet tyydyttävän hyllyjärjestelmän etsimiseen. Konsulttimme suunnittelevat räätälöityjä ratkaisuja yksittäisten vaatimusten pohjalta, jotta jokainen tuote pystyy kasvamaan ja täyttämään tulevat tarpeet. Täysin uuden järjestelmän ostamisen sijaan asiakkaamme voivat muunnella olemassa olevia järjestelmiä ja säästää siten rahaa.

super-1-2-3-pientavarahylly-myymaloissa

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä – autamme sinua löytämään sopivimman ratkaisun tilat ja varastoitavat tavarat huomioon ottaen.

Huhtikuu on pientavarahyllyjen kuu. Katso lisätietoja tästä.